Γιαννιώτικο Σιροπιαστό
Συνταγή και εκτέλεση Irini Filippi
Εύκολη
Φθηνή

Ένα ξεχωριστό σιροπιαστό δοκιμάστε το!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Γιαννιώτικο Σιροπιαστό

Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ.
Ξένουμε καλα το κανταΐφι. Σε κάθε δύο φύλλα κρούστας στρώνουμε κανταΐφι και 3-4 κσ γέμιση. Βουτυρώνουμε και τυλίγουμε ρολό.
Κόβουμε σε μικρά μπαστούνακια και ψήνουμε για 45' περίπου στους 160 °c.


Σιροπιάζουμε καυτό το γλυκό με το σιρόπι κρύο.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.