500γργίγαντες(εγω εβαλα ελεφαντες Καστοριας) 1 μεγαλο κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενο Ενα ποτηρακι του κρασιου ελαιολαδο 3 ντοματες περασμενες στο μουλτι 4 καροτα κομενα σε ροδελες Μαιντανο Αλατι-πιπερι 400γρ λουκανικο της αρεσκειας σας(εγω εβαλα χωριατικο με μυρωδικα)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
Βάζουμε απο βραδίς τουςγίγαντες να φουσκώσουν. Το πρωί τους βράζουμε τόσο ώστε να είναι μαλακοό αλλά ίχι να λιώνουν. Μεταφέρουμε στο ταψί και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός απο το αλάτι και νερό τόσο ώστε να τα καλύψει. Ψήνω στους 200 βαθμούς αντιστάσεις. Μόλις γίινουν οιγίγαντες ρίχνω το αλάτι μου και σβήνω τον φοόρνο.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.