Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να φτιάξετε σπιτικά Κρουασάν βουτύρου χωρίς μεγάλες αναμονές
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το βούτυρο. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά και τέλος κάνουμε διπλώματα με τα 50γρ βούτυρο. Αφήνουμε να για μισή ώρα και έπειτα κόβουμε δέκα μπαλάκια και τα ανοίγουμε με τον πλάστη. Βάζουμε σαν βάση ένα από τα ζυμαράκια αλείφουμε με βούτυρο και συνεχίζουμε έτσι μέχρι να μπουν όλα. Τέλος με το τελευταίο κλείνουμε όλη την ζύμη και βάζουμε ψυγείο για λίγο. Μετα αρχίζουμε σιγά σιγά και ανοίγουμε ένα στρογγυλό φύλλο πάχους μισού πόντους κόβουμε λωρίδες και φτιάχνουμε τα κρουασάν. Αφήνουμε ένα 20λεπτο και ψήνουμε σε ζεστό φούρνο αντιστάσεις 180 για 25-30 λεπτά αφού τα περάσουμε με αυγό.