Παγωτό παρφέ σοκολάτας με άγριο βύσσινο καβουρδισμένα αμύγδαλα και κομμάτια σοκολάτας βελούδινο χωρίς κρυστάλλους.
Χτυπάμε τα ασπράδια να γίνουν μαρέγκα βράζουμε το σιρόπι και ενώ χτυπάμε το ασπράδι ρίχνουμε λίγο λίγο το σιρόπι. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος ενσωματώνουμε σταδιακά με την σοκολάτα. Φτιάχνουμε την σαντιγί χτυπώντας καλά την φυτική κρέμα και ρίχνουμε την σοκολάτα που είχαμε φτιάξει προηγουμένως Μόλις μπει η σοκολάτα στην σαντιγί προσθέτουμε και την μαρέγκα. Ενσωματώνουμε με κυκλικές κινήσεις και όταν είμαστε έτοιμοι ρίχνουμε το βύσσινο τα αμύγδαλα και την σοκολάτα. Ανακατεύουμε λίγο και βάζουμε σε μπολ και στην κατάψυξη τουλάχιστον για έξι ώρες πριν σερβίρουμε.