Φλωρεντίνες σνακ για ολες τις ωρες
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα τηγάνι εκτός το αμύγδαλο σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και αρχίσει να αλλάζει χρώμα το μείγμα μας. Κλείνουμε την εστία και ρίχνουμε το αμύγδαλο. Ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί το αμύγδαλο με το υπόλοιπο υλικό και απλώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλά (37χ25). Ψήνουμε αντιστάσεις 180 στην μέση του φούρνου για 15 λεπτά. Αν θέλετε περισσότερο ψήσιμο να έχετε το νου σας γιατί το αμύγδαλο καίγεται πολύ ευκολά. Αφήνουμε να κρυώσει για 5 λεπτά το μείγμα και κόβουμε η κάνουμε σχέδια με κουπατ όμως κάθε φορά πρέπει να το βουτάτε σε νερό. Τέλος αφού περάσει αρκετή ώρα λιώνουμε σοκολάτα και βουτάμε τα κομμάτια που έχουμε κόψει.