Ένα πιάτο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα μαγειρέματα των ψαριών που θα σας ενθουσιάσει
Στρώνουμε στη γάστρα τις πατάτες και τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.
Σε ένα μπολ ψιλοκόβουμε τον μαιντανό, τις πιπεριές, τα καρότα και τρίβουμε και το κεφαλοτύρι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με ένα κουτάλι.
Στο μούλτι βάζουμε τις σκελίδες του σκόρδου, τη μουστάρδα, 1/2 ποτήρι νερό, το ελαιόλαδο, το πιπέρι και την ρίγανη και χτυπάμε να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
Απλώνουμε πάνω από τις πατάτες τα ψάρια και πασπαλίζουμε παντού με το μίγμα του μπολ καθώς επίσης βάζουμε κι από λίγο και μέσα στις κοιλίτσες των ψαριών.
Από πάνω περιχύνουμε με τη σάλτσα που φτιάξαμε στο μούλτι.
Σκεπάζουμε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο το φαγητό και το φουρνίζουμε στους 180 C για 30'. Έπειτα βγάζουμε το ααλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να ροδίσουν τα ψάρια μας.