ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Βάζω το βούτυρο στο τηγάνι να ζεσταθεί προσθέτω το κοτόπουλο να τσιγαριστει έπειτα ρίχνω τα λαχανικά και τέλος το ρύζι να γυαλισει.
Ρίχνω το κρασι και τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό.
Μετά ρίχνω τον ζωμό σιγα- σιγά ...κάθε που το πίνει το ρυζακι ξαναριχνω - προσέχω και ανακατεύω συνέχεια γιατί κολλάει,εν τω μεταξύ έχω χαμηλώσει την φωτια.
Όταν ετοιμαστεί βάζω μια πετσέτα στην κατσαρόλα σκεπάζω με το καπάκι και αφήνω να σταθεί 15 λεπτά.
Σερβίρω με μπόλικη παρμεζάνα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.