Χοιρινό με μανιτάρια και κρεμα γαλακτος
Τσιγαριζω το κρεας στο λαδάκι,έπειτα τσιγαρίζω το κρεμμύδι,το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Σβήνω με το κράσι και αφήνω να εξατμιστεί
Προσθέτω τον ζωμό,σκονη μουστάρδα θυμάρι,αλατοπίπερο και αφηνω να βράσει σε μέτρια φωτιά,αν χρειαστεί προσθέτω χλιαρό νερο.
Όταν ειναι έτοιμο ριχνω την κρεμα γαλακτος και αφηνω να παρει μια βραση.
Αν χρειάζεται δένω την σάλτσα με κορν φλάουρ διαλυμένο σε κρύο νερο ή σε λιγη σάλτσα απ το φαγητό αφού έχει κρύωσει.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.