Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το 1 αυγό το αφήνουμε για να το αλυψουμε στο τελος) και βάζουμε την ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα και πάνω...
Κανουμε μπαλακια μικρα η μεγαλα αναλογα ποσο μικρα η μεγαλα θελουμε τα πιτακια και πατάμε με την παλάμη ανοίγουμε βάζουμε μέσα γέμιση και τα κλείνουμε..
Τα βάζουμε τα πιτακια στην λαδόκολλα και ψίνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-220
μέχρι να ροδίσουν
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.