Προθερμαινουμε το φούρνο στους 180
Πλενουμε τα ροδακινα και τα κοβουμε σε φετουλες κρατωντας τη φλουδα τους
Παραλληλα σε αντικολλητικο τηγανι λιώνουμε το βουτυρο με την καστανη ζαχαρη και την κανελα και έπειτα προσθετουμε τις φετες ροδακινου.Ανακατευουμε απαλα μεχρι να έχουμε μια παχυρευστη καραμελα και χωρις τα ροδακινα να μαραθουν πολυ.
Αποσυρουμε το τηγάνι απ τη φωτια και αφηνουμε να κρυώσει μεχρι να προετοιμάσουμε το μειγμα του κεικ
Σε ένα μεγαλο μπολ η' στον καδο του μιξερ χτυπαμε το βουτυρο με τη ζαχαρη ωσπου να αφρατεψουν
Έπειτα προσθετουμε το γιαουρτι και ενα ενα τα αυγα και τη βανιλια
Αμεσως μετα προσθέτουμε αλευρι κατα προτιμηση κοσκινισμενο για να βγει πιο αφρατο.Μολις ομογενοποιηθει το μειγμα ειμαστε ετοιμοι.
Σε φορμα δαχτυλιδι η' σε ταψι 24-26 εκ. στρώνουμε κυκλικα τα ροδακινα,περιχυνουμε με την καραμελα και απο πανω στρωνουμε το μειγμα του κεικ.
Ψηνουμε στους 180 περιπου 25-30 λεπτα και αφου κρυωσει καπως το κεικ το αναποδογυριζουμε σε πιατέλα
Σερβιρεται σκετο η' με παγωτο βανιλια
Καλη επιτυχία