Ρεβυθια αλλιος....
Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο τα κομματάκια του κοτόπουλου και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
Προσθέτουμε τα μουσκεμένα ρεβύθια, τα καρότα, το νερό και το πιπέρι.
Βράζουμε το φαγητό μέχρι να μαλακωσουν τα ρεβύθια. Στην χύτρα θελει 25'.
Μόλις βράσουν τα ρεβύθια μας στο βρασμό ακόμα προσθέτουμε το ρύζι και το αλάτι. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και χυλώσει το φαγητό.