Ρεβυθια αλλιος....
Τσιγαρίζουμε στο ελαιόλαδο τα κομματάκια του κοτόπουλου και το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το κόκκινο πιπέρι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
Προσθέτουμε τα μουσκεμένα ρεβύθια, τα καρότα, το νερό και το πιπέρι.
Βράζουμε το φαγητό μέχρι να μαλακωσουν τα ρεβύθια. Στην χύτρα θελει 25'.
Μόλις βράσουν τα ρεβύθια μας στο βρασμό ακόμα προσθέτουμε το ρύζι και το αλάτι. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι και χυλώσει το φαγητό.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.