Κέικ σιροπιαστό με πρωταγωνιστή την καρύδα! Ιδανικό επιδόρπιο για τους λάτρεις της καρύδας!
Βάζουμε την ζάχαρη, την μαργαρίνη και το έλαιο καρύδας και χτυπάμε μέχρι να ασπρίσει το μίγμα. συνεχίζουμε το χτύπημα και ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα, μετά το κονιάκ, τις βανίλιες, το αλάτι και το baking powder και αφήνουμε για ένα λεπτό και ρίχνουμε το σιμιγδάλι όλο και μετά την καρύδα. Χτυπάμε για 2' και είμαστε έτοιμοι. Αφήνουμε μισή ώρα να σταθεί και ψήνουμε στους 180 αντιστάσεις για 35-40 λεπτά. Μόλις βγει από το φούρνο σιροπιάζουμε το καυτό γλυκό με το σιρόπι χλιαρό.
Για το σιρόπι, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε από την ώρα του βρασμού 6 λεπτά και είναι έτοιμο.