Ένα υπέροχο γλυκό από την Πόλη!
Πρώτα φτιάχνουμε το σιρόπι σιγοβράζοντας το σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να πήξει 9 λεπτά. Αφήνουμε το σιρόπι στην άκρη να κρυώσει και σε ένα μικρό κατσαρολάκι καίμε το βούτυρο. Αφού κάνουμε όλα αυτά για το σιρόπι ξεκινάμε με το μαλλί, χωρίζουμε το φύλλο κανταϊφιού αρχίζουμε με τα χέρια μας και ξεμπερδεύουμε μετα παίρνουμε ένα μέρος και το τοποθετούμε σε τηγανάκι για σαγανάκι μικρό πιέζουμε καλά με μια σπάτουλα όσο μπορούμε και ρίχνουμε βούτυρο να βραχεί το κανταΐφι βάζουμε από πάνω τα κομμάτια μοτσαρέλας έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια του τηγανιού και από πάνω άλλο ένα μέρος κανταϊφιού. ρίχνουμε πάλι βούτυρο να βραχεί και το πάνω μέρος. Αρχίζουμε το τηγάνισμα για 10 λεπτά περίπου. και μετα το γυρίζουμε ανάποδα να πάρει χρώμα και το άλλο μέρος. Έτοιμο το κιουνεφε με το που το βγάλετε από την φωτιά ρίχνετε όσο σιρόπι θέλετε και από πάνω πασπαλίζετε με φιστίκια Αιγινης τα οποία τα έχει περάσει από μπλέντερ τα κόβετε όσο θέλετε είτε πούδρα είτε χοντροκομμένο.