Χτυπάμε σε λεκάνη τη ζάχαρη και το βούτηρο 5' μέχρι να διαλύθει καλά η ζάχαρη ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα.Μετά ρίχνουμε το χυμο πορτ.και το ξύσμα.Ύστερα ρίχνουμε λίγο το αλέυρι και το μπεΐκιν μπάουντερ τα οποία έχουμε περάσει πρώτα απο τη σίτα.Στο τέλος ρίχνουμε το γάλα και χτύπαμε λίγο ακόμα αν έχει σφίξει το μείγμα ρίχνουμε λίγο νεράκι.
Το βάζουμε σε καλά αλευροβουτηρωμένη φόρμα
και ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο στους 180οc για 45'
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.