Χοιρινή τηγανιά με πιπεριές κρεμμύδι και θυμάρι.
Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε στο τηγάνι με το νερό μαζί το αφήνουμε να σιγοβράσει και θα ρίξουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές βάζουμε το πιπέρι το θυμάρι και την πάπρικα και συνεχίζουμε το βράσιμο. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και θα αφήσουμε να φύγει η υγρασία και να τηγανιστεί το κρέας μας. Τέλος ρίχνουμε το αλάτι το λεμόνι και σερβίρουμε με λίγο μαϊντανό και πάπρικα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.