ΛΑΚΕΡΔΑ
Συνταγή και εκτέλεση anastasia sissy delegeorge
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΛΑΚΕΡΔΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΛΑΚΕΡΔΑ

κοβουμε το ψαρι αφου το καθαρισουμε φυσικα σε φετες.Στο κεντρο εχει κοκαλακια πρεπει να βγαλουμε με μια σκληρη βελονα το μεδουλι απ το κοκαλο ή το κοκαλο μ ενα μαχαιρι κοφτερο [αλλιως θα μυριζει]κατοπιν το βαζουμε σ ενα μπωλ με μπολικο χοντρο αλατι 24-30 ωρες [αναλογως και το μεγεθος του ψαριου] σουρωνοντας καθε φορα το υγροποιημενο αλατι.Μετα βγαζουμε ξεπλενουμε και το βαζουμε στο βαζο,μπωλ [γυαλινο]οτι μας βολευει αλλα να κλεινει καλα με ελαφρυ λαδακι οχι ελαιολαδο.Φυλασετε στο ψυγειο.Ειμαστε ετοιμοι. Ωραιο συνοδευτικο για οσπρια,τσιπουρακια,ρακες,ουζακια κά. Καλη επιτυχια!

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.