Αρνάκι φρικασέ με μαρούλι αυγολέμονο
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το αρνί. Τσιγαρίζουμε καλά μέχρι να πάρει χρώμα το αρνί. Ρίχνουμε νερό και το αφήνουμε να βράση. Μόλις μαλακώσει καλά το κρέας μας ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιει αρκετά από τα υγρά που έχουμε βάλει. Φτιάχνουμε το αυγολέμονο και βάζουμε από το ζουμί του φαγητού λίγο λίγο μα συνεχές χτύπημα. Εφόσον έχουμε βάλει αρκετό ζουμί ρίχνουμε το αυγολέμονο στο φαγητό μας ανακατεύοντας συνέχεια.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.