Κρεατόσουπα. Εύκολη συνταγή για μοσχάρι βραστό σούπα.
Πλένουμε καλά το κομμάτι του κρέατος. Κόβουμε μερίδες και το βάζουμε με το νερό να βράσει για 30-40 λεπτά περίπου μέχρι να μπορεί να τρυπηθεί με το πιρούνι. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μετα το σαράντα λεπτό εκτός του ζυμαρικού. Χαμηλώνουμε την φωτιά και τα αφήνουμε περίπου για μια ώρα. Όταν είναι έτοιμα λαχανικά και κρέας σουρώνουμε το ζουμί και ρίχνουμε το ζυμαρικό μέσα. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό. Όταν είναι έτοιμη η σούπα σερβίρουμε.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.