Βάζουμε το αλεύρι και το αναπιασμένο προζύμι. Ανακατεύουμε λίγο και βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά (το αλάτι στο τέλος). Ζυμώνουμε για δέκα λεπτά και αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα ζυμώνουμε ξανά βάζοντας αλεύρι στον πάγκο μας. Τέλος αφήνουμε να ξεκουραστεί άλλη μισή ώρα κόβουμε το ζυμάρι μας και δουλεύουμε προσεκτικά ώστε να έχουμε μια λεία επιφάνεια. Βάζουμε σε ταψί που είναι κερωμένο και πιέζουμε την σφραγίδα. Με ένα ξυλάκι κάνουμε τις τρύπες που πρέπει και αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 4-5 ώρες. Ψήνουμε 180 αντιστάσεις προ θερμασμένο φούρνο για 40 με πενήντα λεπτά
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.