Τηγανιά χοιρινή της Λίνας
Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι και ανοίγουμε τη φωτιά.
Αυτό μόλις αρχισει να βράζει θα βγάλει νερό από μόνοο του, συνεχίζουμε το βρασμό μέχρι να πιει όλο το νερό του.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το κόκκινο φλυκό πιπέρι. Ανακατεύουμε ελαφρά για να μην μας διαλυθεί το κρέας μέχρι να ροδίσει πολύ καλά από όλες τις πλευρές.
Μόλις ρδίσει καλά, σβήνουμε με το κρασι και το χυμό λεμονιού και περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί καλα το κρασί, κατεβάζοντας τη φωτιά σττο μισό.
Λίγο πριν πιει τα ζουμάκια του και μείνει μόνο με το λάδι προσθέτουμε και τα υπόλοιπα μπαχαρικά της συνταγής και το αλάτι και συνεχίζουμε μέχρι να μείνει μόνο με το λάδι του.
Σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε.