ΣΟΛΟΜΌΣ ΜΕ ΚΡΟΎΣΤΑ ΑΜΥΓΔΆΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΆΝΑΣ
Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ, να γίνουν κομματάκια αλλά όχι σκόνη.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ ή σε ένα μεγάλο βαθύ πιάτο, τα αλεσμένα αμύγδαλα, την παρμεζάνα, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα άλλο μπολ ή πιάτο ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο.
Περνάμε τα φιλέτα του σολομού πρώτα από τα αυγά και μετά από το μείγμα με τα αμύγδαλα και την παρμεζάνα και τηγανίζουμε.
Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά ή πουρέ ή με μία σαλάτα.