Μία έμπνευση μου της στιγμής με μεγάλη επιτυχία!!!
Βάζουμε τα φιλέτα που είναι κομμένα σε μπουκιές σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε καλά με λίγη ρίγανη, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και το λάδι. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για μισή ώρα για να μαριναριστεί καλύτερα.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, όπου έχουμε αφήσει να κάψει, προσθέτουμε το κοτόπουλο και ψήνουμε μέχρι να μην βλέπουμε καθόλου ροζ πάνω του, σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνουμε και τα ψιλοκομμένα μας αλλαντικά και ψήνουμε μεχρι το κοτόπουλο να πάρει ενα ωραίο ρόδινο χρώμα.
Σβήνουμε με λίγο κρασί, προσθέτουμε τα κυβάκια ντομάτας και την πιπεριά, ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τέλος την κρέμα γάλακτος μαζί με 1/4 κούπα νερό και αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Μόλις δέσει η σάλτσα μας και κλείσουμε το μάτι, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει .