Μους λεμόνι
Συνταγή και εκτέλεση Penny Panagiotopoulou
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Μους λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μους λεμόνι

Βάζουμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Ζεσταίνουμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό και προσθέτουμε το ζελέ.
Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πήξει.
Παίρνουμε το εβαπορέ από την κατάψυξη κ το χτυπάμε στο μίξερ για να φουσκώσει λίγο.Στην συνέχεια ρίχνουμε την άχνη.Χτυπάμε για λίγο κ προσθέτουμε τον χυμό,το ζελέ και το ξύσμα.Χτυπάμε για λίγο ακόμα.Τέλος,βάζουμε το μείγμα σε μπολακια κ το βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες.

Μπορεί να γίνει τέλειο γλυκό φτιάχνοντας ένα λευκό παντεσπάνι ή ακόμα σαν τσιζκεικ με τριμμένο μπισκότο στην βάση του κ από πάνω γλυκό λεμόνι

Κατηγορία: 
Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.