Σπιτικη Χειροποίητη μαγιονέζα
Συνταγή και εκτέλεση Στέλλα Βαμβουκάκη
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Σπιτικη Χειροποίητη μαγιονέζα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σπιτικη Χειροποίητη μαγιονέζα

Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Βάζουμε τα αυγα με την μουστάρδα, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και τα χτυπάμε για 1λεπτο. Ξεκινάμε μετά και ρίχνουμε πολύ αργά τα λάδια ενώ το μίξερ συνεχίζει το χτύπημα, συνεχίζουμε το χτύπημα 5 λεπτά και προσθέτουμε το λεμόνι αργά. Χτυπάμε 1 λεπτό ακόμα και είναι έτοιμη.

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.