Σπιτική γρανίτα φράουλα
Σε κατσαρολάκι βάζω το νερό,την ζάχαρη,τον χυμό λεμονιού κ τα κάνω ένα σιρόπι.
Στο μουλτι πολτοποιω τις φράουλες κ τις αδειάζω σε βαθύ μπολ.Μόλις κρυώσει το σιρόπι το ρίχνω μέσα στις φράουλες.Προσθέτω την κρέμα γάλακτος κ ανακατεύω καλά.Έπειτα βάζω το μπολ στην κατάψυξη και ανακατεύω κάθε μία ώρα.(για 5 φορές).
Οταν θελήσω να πιώ,βάζω την ποσότητα που θέλω στο μουλτι (Προσοχή είναι πολύ παγωμένη) κ την χτυπώ μαζί με γκαζόζα (τόση ποσότητα ώστε να γίνει ρευστή) .