Φανταστικος μεζες πεντανοστικο χταποδακι
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το χταπόδι ένα μεγάλο κρεμμύδι και ένα ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο το αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά και έπειτα ρίχνουμε ρίγανη μια κουταλιά του γλυκού και νερό μέχρι να σκεπαστεί το χταπόδι το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά αν πιει το νεράκι συμπληρώνετε μέχρι να είναι έτοιμο. Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε δυο ποτήρια του κρασιού κρασί και τρεις κουταλιές τις σούπας ξύδι μισό ποτηράκι λάδι αλάτι πιπέρι και δυο φύλλα δάφνης. Τα αφήνουμε να χυλώσει και είναι έτοιμο να σερβιριστει Καλή επιτυχία!