ΠΑΝΑΚΟΤΑ
Ρίχνουμε το νερό σε ένα μπολ, ρίχνουμε μέσα τις ζελατίνες και αφήνουμε να μαλακώσουν για 15 λεπτά.Στη συνεχεια ανακατεύουμε με το σύρμα , το γιαούρτι, και το μισό γάλα με τη μισή κρέμα.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα και το υπόλοιπο γάλα προσθέτουμε τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να διαλυθεί. Βγαζουνε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και ρίχνουμε τις ζελατίνες αφόυ τις έχουμε στραγγίξει καλά.
Ανακατεύουμε και αδειάζουμε το μείγμα μέσα στο μείγμα του γιαουρτιού, προσθέτουμε το λεμόνι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γινει ενα λειο μειγμα.Αδειαζουμε το μείγμα σε φορμα ' η μπολακια. Θέλει 3-4 ώρες στο ψυγείο να παγωσει καλά.