Κέικ με μοναδική γεύση! Το καρότο μην σας φοβίζει δοκιμάστε το.
Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός τις σταφίδες και χτυπάμε για 7 λεπτά έως ότου αφρατέψει. Μπορείτε με το βάλετε σε 2 φόρμες στενόμακρες για ψωμί ή εάν θέλετε να το φτιάξετε σε δύο ταψάκια. Βάζουμε λαδάκι λαδόκολλα ξανά λαδάκι και αλεύρι στα ταψιά. Όταν βάλουμε το μείγμα στα ταψιά, βάζουμε από πάνω τις σταφίδες αφού τις έχουμε ανακατέψει με λίγο αλεύρι για να μην πάνε στον πάτο. Με ένα κουταλάκι τις σπρώχνουμε λιγάκι να καλυφθούν με τον χυλό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμους για 20 λεπτά για τα στρογγυλά. Εάν τα ψήσουμε σε 2 στενόμακρα θέλει σχεδόν μια ώρα ανάλογα με το φούρνο.
Για το frosting : Χτυπαμε το βούτυρο να αφρατεψει, το Φιλαδέλφεια τυρί, βανίλιες και σιγά σιγά την άχνη ζάχαρη (αφού την έχουμε κοσκινίσει).