Πλένουμε και έπειτα τρίβουμε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη από την πλευρά που έχει τις μεγάλες τρύπες και τα βάζουμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
Έπειτα ρίχνουμε τα αυγα το ελαιόλαδο, το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα χειρός.
Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί, προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το γάλα. Θέλουμε το μείγμα να μοιάζει σαν κουρκούτι.
Στη συνέχεια ρίχνουμε, τη φέτα , το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα και καίμε για περίπου 8-10 λεπτά ένα ορθογώνιο ταψί του φούρνου 30*25εκ. (το προτιμώ λεπτό..)
Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τριμμένη φρυγανιά τον πάτο και τα τοιχώματα του ταψιού αφού έχει κάψει και αδειάζουμε το μείγμα.
Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο την επιφάνεια της πίτας και αν θελουμε με έξτρα φέτα ή κεφαλοτύρι ψήνουμε για 30-40 λεπτά.
Μόλις ψηθεί αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά, κόβουμε και σερβίρουμε.