Δροσερό, νόστιμο και οικονομικό γλυκό για όλες τις ώρες!
Βάζουμε όλα μαζί στην κατσαρόλα εκτός τη ζελατίνη, το φ'υλλο το βουτάμε σε νερό να μαλακώσει κ μετά το ρίχνετε στο μείγμα πριν βράσει. Τη σκόνη την διαλύουμε σε λίγο νερό κ το ρίχνουμε κ αυτό μέσα πριν βράσει. Στη μέση βάζουμε μισή φρυγανιά βουτυγμένη σε γάλα. Βάζουμε τις κρέμες αφού κρυώσουν λίγο, μετά ψυγείο και μετά ξεφορμάρουμε. Μπορούμε να το κάνουμε και σε μπωλάκια απλά στρογγυλά ή σε ποτήρια μιας χρήσεως. Γαρνίρουμε με σοκολάτα σιρόπι να τρέχει ή λίγο σαντιγί.