Μακαρονια με πεστο παντζαριου
Συνταγή και εκτέλεση Sofoklis Maria Sofoklis Maria
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Μακαρονια με πεστο παντζαριου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μακαρονια με πεστο παντζαριου

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες μείον ένα λεπτό
Μόλις γίνουν σουρώνουμε και βάζουμε λίγο βούτυρο
Για το πεστο παντζαριού
Ψήνουμε τους ξηρούς καρπούς στους 180 για πεντε με εφτα λεπτά
Βάζουμε το βρασμένο παντζάρι σε κομματάκια στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο το δεντρολίβανο το θυμάρι την πιπεριά και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν
Αδειάζουμε το παντζάρι σε ένα μπολ και βάζουμε το λάδι το χυμό από το λεμόνι τους ξηρούς καρπούς ,αλάτι πιπέρι και την γραβιέρα και ανακατεύουμε πολύ καλά
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα μακαρόνια το πεστο με λίγο νερό για να αραιώσει αν χρειάζεται και ήμαστε έτοιμοι

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search