Μοσχαράκι κοκκινιστό με πιπεριές Φλωρίνης με πιλάφι
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε κ αφού το στραγγίσουμε καλά το τσιγγαριζουμε. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα κ προσθέτουμε
το κρεμμύδι μέτρια κομμένο, τις πιπεριές σε λωρίδες κ σωταρουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο κ. 1 κουτ. Γλυκού ζάχαρη κ αφήνουμε λίγο ανακατεύοντας απαλά εως ότου καραμελωσουν τα κρεμμύδια μας. Προσθέτουμε την φρέσκια ντομάτα περασμένη στο χοντρό του τριφτη ή στο μουλτι,τον πελτέ, τα μπαχαρικά, τον κύβο κ ανακατεύουμε. Αφήνουμε 5 λεπτά κ προσθέτουμε το κρέας 1 ποτήρι νερό κ 1/2 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί! !
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου 1 ωρα.