° Βράζουμε τα όσπρια, αφού τα έχουμε μουλιάσει σε νερό για 2-3 ώρες. Για τις φακές, μετράμε 10' από την ώρα που ξεκινούν και βράζουν και για τα ρεβύθια 15'. Στραγγίζουμε.
° Πλένουμε καλά τη λόλα και την κόβουμε με το χέρι σε μικρά φύλλα σε ένα μπωλ. Κόβουμε τα καρότα σε λωρίδες και προσθέτουμε.
° Ψιλοκόβουμε 1/2 καθαρισμένο πορτοκάλι και 1/4 ροδάκινο και προσθέτουμε.
° Ρίχνουμε στο μπωλ τα όσπρια, τα αμύγδαλα και τους σπόρους.
° Για τη βινεγκρέτ, προσθέτουμε σε ένα σέικερ το χυμό, το ελαιόλαδο και το μέλι, ανακινούμε καλά και περιχύνουμε.
° Τρίβουμε από πάνω το ξύσμα και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Αφού τελειώσουμε, πλένουμε καλά τα δόντια γιατί στα μπροστινά δόντια μένει μαρούλι!
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.