Στο χλιαρό γάλα βάζω την ζάχαρη, μαγιά και 2κ.σ αλεύρι ανακατεύω και το αφήνω σκεπασμενο σε ζεστό μέρος για να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Κοσκινιζω το αλεύρι με το αλάτι, βάζω την ενεργοποιημενη μαγιά, λάδι, ελαφριά χτυπημενο το αυγό. Ζυμωνω την ζύμη και την αφήνω σκεπασμενη σε ένα ζεστό μέρος να διπλασιαστει σε όγκο. Χωρίζω την ζύμη σε 12 μπαλάκια. Κάθε μπαλάκι το ανοίγουν σε μικρό φύλλο. Βάζω στην άκρη το τυρί, το υπόλοιπο το κόβω σε λωρίδες. Τα τυλιγω σαν σαλιγκάρακια και τα βάζω σε καλά λαδωμενα φορμακια για μαφιν. Τα αφήνω για λίγα λεπτά πάλι να φυσκωσουν σκεπασμενα, μετά τα αλοιφω με τον κροκο. Ψηνω στους 200°μόνο με αντίστασης.