Αυτή η πίτα ξεχωρίζει με την παρουσία του λεμονιού. Είναι ανάλαφρη και δροσερή!
Βάζουμε τα φύλλα, όπως δείχνει στη φωτογραφία, στο φούρνο στους 100 βαθμούς στον αέρα για μια ώρα να ξεραθούν. Στη συνέχεια τα τρίβουμε. Χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά, προσθέτουμε τα φύλλα, τα στρώνουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις περίπου 30'. Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι 7 λεπτά και σιροπιάζουμε να είναι το σιρόπι κρύο και το γλυκό ζεστό. Αφήνουμε να κρυώσει και όταν είναι έτοιμο χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και απλώνουμε πάνω από το γλυκό μας. Γαρνίρουμε με ξύσμα λεμονιού.