Σαλάτα με τρικολόρε ζυμαρικά ζαμπόν τυρί αυγό & μαγιονέζα. Salad with tricolor pasta. Fusilli salad
Βάζουμε να βράσουμε τα μακαρόνια με το αλάτι και δυο λίτρα νερό. Τα βράζουμε για 7-8 λεπτά. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν τρίβουμε το τυρί στο χοντρό του τρίφτη και καθαρίζουμε τα αυγά που κόβουμε στα τέσσερα. Βάζουμε την μαγιονέζα την κέτσαπ ανακατεύουμε και αρχίζουμε το στήσιμο. Ρίχνουμε το τυρί το ζαμπόν και από επάνω καλύπτουμε με την μαγιονέζα. Διακοσμούμε με τα αυγά και λίγα φύλλα φρέσκα ρίγανης.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.