Σοκολατένια πουράκια (παστάκι) με μόνο τρία υλικά
Σοκολάτα
Κόβουμε τις σοκολάτες σε κομμάτια και φέρνουμε σε σημείο βρασμού την κρέμα. Ρίχνουμε την καυτή κρέμα στις σοκολάτες αφήνουμε για ένα λεπτό και μετα ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθει το μείγμα.
Σαντιγί
Χτυπάμε την κρέμα και ενσωματώνουμε σιγά σιγά την άχνη
Ενσωματώνουμε την σοκολάτα με την σαντιγί σταδιακά και με κυκλικές κινήσεις. Βάζουμε κατάψυξη για 3-4 ώρες να παγώσουν.
Επικάλυψη
Βάζουμε στα πουράκια μια οδοντογλυφίδα για να μπορέσουμε να τα βουτήξουμε στην σοκολάτα αφού τα έχουμε κόψει μερίδες. Λιώνουμε την σοκολάτα σε Μπεν Μαρί και βγάζουμε λίγα λίγα τα πουράκια. Τα βουτάμε στην σοκολάτα και τα στήνουμε όρθια σε ταψί με λαδόκολλα. Βάζουμε για 5-10 λεπτά κατάψυξη να σταθούν και τέλος τα περνάμε από τρούφα.
Στο βίντεο δείχνω τον τρόπο πως να κάνετε το καλούπι. Αφήνετε να ξεκουράζονται τα πουράκια στην κατάψυξη ειδικά όταν βάλετε την γέμιση στο καλούπι θέλει 3-4 ώρες να παγώσει πολύ και βγάζετε σταδιακά τα πουράκια και όχι όλα μαζί. Προσοχή όταν βγάζετε την λαδόκολλα να βγαίνουν και οι συνδετήρες. Εφόσον τελειώσουν τα βάζουμε στην συντήρηση του https://www.youtube.com/watch?v=TNqrSpbT7tc&t=1s