Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι
Βραζω για 4 λεπτά το χταπόδι.Το αφαιρώ απο την κατσαρόλα και το κόβω.Στην συνέχεια το τσιγαριζω μαζί με το κρεμμύδι κ το σκόρδο.Σβήνω με το κρασί.Προσθέτω τα υπόλοιπα υλικά,εκτός από το μακαρονακι.Προσθέτω λιγο νερό κ βράζω μέχρι να μαλακώσει.Στην συνέχεια το αφαιρώ από την κατσαρόλα.Στην σάλτσα μου μέσα προσθέτω το μακαρονακι κ μόλις μαγειρευτεί ,σβήνω την φωτιά,ξανά βάζω το χταπόδι μέσα,ανακατεύω κ σερβίρω.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.