350γρ αλεύρι γοχ η φαρινα
2 αυγά
150γρ σιρόπι φράουλας
50γρ ζάχαρη
200γρ βούτυρο αγελάδας
Καποιοι ρωτανε τι κανουμε το σιροπι που μενει απο γλυκα του κουταλιου οριστε λοιπον μια καλη ιδεα!!!
Μπισκότα Φράουλας νεα συνταγη δικη μου
Βάζουμε το βούτυρο με την ζάχαρη και χτυπάμε καλά μετα βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί. Βάζουμε σε κορνε με 13αρα μύτη και κάνουμε σχέδια. Ψήνουμε στους 200βαθμους αντιστάσεις για 15 λεπτά χαμηλά το ταψί