Τρίβετε τα κολοκυθάκια στην χοντρή πλευρά του τρίφτη, τα στραγγίζετε καλά
Τρίβετε και το κρεμμύδι. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε όλα τα υλικά και αλατοπίπερο.
Ανακατεύετε με τα χέρια μέχρι να έχετε ένα μείγμα εύπλαστο. Εάν δεν είναι αρκετά σφιχτό μπορείτε να βάλετε λίγη ακόμη φρυγανιά τριμμένη.
Σε ένα πιάτο βάζετε αλεύρι. Πλάθετε κεφτεδάκια, ούτε μεγάλα ούτε μικρά.
Αλευρώνετε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζετε σε ένα βαθύ τηγάνι με μπόλικο λάδι. Το λάδι να είναι ζεστό. Τα τηγανίζετε μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσοκάστανο χρώμα.