Ο συνδυασμός μανταρίνι-σοκολάτα απογειώνει την γεύση αυτής της μπαβαρουάζ!
Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φουντούκια μαζί με τη σοκολάτα κουβερτούρα.(γευστικά θα σας θυμίζει
τα γνωστά μας Σοκολατάκια Ferrero Rocher)
Σε άλλο μπώλ ανακατεύουμε τα χτυπημένα στο μπλέντερ μπισκότα Σαβαγιάρ μαζί με το λιωμένο βούτυρο και τη μαύρη ζάχαρη .Ρίχνουμε μέσα το μίγμα κουβερτούρας μαζί με το γάλα και ανακατεύουμε καλά να πάρουμε μια παχύρευστη βάση.(Αν θέλουμε να σχηματίσουμε στο ταψάκι μας διαβαθμίσεις με μίγμα σοκολάτας και μίγμα σαβαγιάρ κρατάμε ένα φλιτζ. Μίγμα σοκολάτας στην άκρη για να στρώσουμε και δεύτερο μίγμα πάνω στην πρώτη βάση)
Στρώνουμε στο ταψάκι μας το μίγμα μπισκότου και το απλώνουμε πιέζοντας απαλά να πάει παντού.
Ετοιμάζουμε την κρέμα μπαβαρουάζ.
Σε ένα κατσαρολάκι ανακατεύουμε στο γάλα τη βανιλίνη. Σε άλλο μπόλ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τους κρόκους και λίγο γάλα. Αδειάζουμε και τα δύο μίγματα σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στη φωτιά. Μουλιάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό.
Ανακατεύουμε το γάλα μέχρι να φτάσει σε σημείο βρασμού αλλά χωρίς να βράσει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αδειάζουμε σε κρύο σκεύος. Βάζουμε τη ζελατίνη στραγγισμένη απαλά και τη διαλύουμε μέσα. Το αφήνουμε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί η κρέμα.Την βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει λίγο για 5 λεπτά. Την χύνουμε πάνω στο βάση σοκολάτας και την απλώνουμε παντού.Απο πάνω γαρνίρουμε με φέτες μανταρινιού σε απόσταση μεταξύ τους ώστε να κόψουμε μετά τετράγωνες πάστες. Βάζουμε το ταψάκι στο ψυγείο για 3 ώρες να κρυώσει.
(Εγώ σας παρουσιάζω μια άλλη εκδοχή σε κουπάτ πυραμίδας.Μπορείτε και σεις να χρησιμοποιήσετε ότι τσέρκι ή κουπάτ έχετε αν θέλετε κάτι πιο εντυπωσιακό)