Με 2 λίτρα γάλα του εμπορίου κάνετε 3 κιλά τυρί.
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός το τυρί και την πάπρικα. Μόλις έρθει βρασμός ρίχνουμε το τυρί και την πάπρικα να πάρει χρώμα. Βάζουμε σε σκεύος και το αφήνουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες να κρυώσει καλά. Να επισημάνω ότι δεν είναι τυρί με την έννοια που ξέρουμε στην Ελλάδα. Είναι ένα τυρί που μπορεί να κάνετε με υλικά που μπορεί να σας λήγουν σύντομα και να το χρησιμοποιήσετε μετα. Επίσης μπορούν να μπουν και άλλα ήδη τυριών τα οποία όμως θα πρέπει να λιώνουν.