ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ NUSSECKEN MIT MARZIPAN
Ζύμωσα σε μιά λεκήνη τα υλικά για την πρώτη στρώση καλά,έβαλα σε φόρμα 28Χ38 λαδόκολλα και άνοιξα με ένα μικρό πλαστή σαν φύλο μετά έβαλα την φόρμα στο ψυγείο για μία ώρα.(Αν δεν έχετε μικρό πλαστή μπορείτε να το ανοίξετε πάνω στην λαδόκολλα με μεγάλο πλάστη και μετά να το βάλετε μέσα στην φόρμα )Έβγαλα την φόρμα από το ψυγείο και έβαλα πάνω 100 γραμμάρια μαρμελάδα από μαύρα φραγκοστάφυλα να πάει παντού,μπορείτε να βάλετε οποία μαρμελάδα θέλετε.Μόλις τελείωσα ξεκίνησα να κάνω την δεύτερη στρώση.
Σε ένα κατσαρολάκι έβαλα το βούτυρο σε χαμηλή εστία έριξα την κρεμ φρές τις βανιλίνες την ζάχαρη και ξεκίνησα να κόψω σε μικρά κομμάτια την αμυγδαλόπαστα την οποία έβαζα μέσα τα ανακάτεψα και περίμενα μέχρι να λιώσουν όλα και έριξα την ψίχα φουντουκιού και αμυγδάλου ενώθηκαν όλα μαζί και τα έριξα στην φόρμα μου πάνω από την μαρμελάδα ίσιωσα να πάει παντού και έβαλα την φόρμα μου σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά μέχρι να πάρει αυτό το χρυσαφένιο καφετί χρώμα.
Το άφησα να κρυώσει καλά και έκοψα σε τρίγωνα και ίσια κομμάτια.Ετοίμασα ένα κατσαρολάκι περίπου μέχρι την μέση με νερό και ένα πιο μικρό κατσαρολάκι να χωράει μέσα σε αυτό και εβαλα ένα πακέτο άσπρη σοκολάτα κουβερτούρα 200 γραμμάρια να ζεσταίνεται και μόλις έλιωσε βούτηξα τις άκρες από τα κομμάτια μέσα στην σοκολάτα,το ίδιο έκανα και με την σοκολάτα γάλακτος και τις άφησα να σταθεροποιειθούν πάνω σε λαδόκολλα τις μισές και τις άλλες πάνω σε σχάρα.