Βάζουμε στον κάδο την μαγιά την ζάχαρη το αλεύρι το αλάτι το γάλα μαζί με το νερό και τα αυγά και αρχίζουμε το ανακάτεμα. Ρίχνουμε σιγά σιγά την μαργαρίνη και αφού την ρίξουμε όλη χτυπάμε για 3-4 λεπτά σε δυνατή ταχύτητα. Αφήνουμε την ζύμη για 45 λεπτά έπειτα αλευρώνουμε λίγο τον πάγκο και κόβουμε την ζύμη σε κομμάτια από 80γρ έως και 120 ανάλογα το γούστο σας (εγώ τα έκοψα 110 γρ) τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και αφήνουμε άλλα 25 λεπτά έπειτα αλείφουμε με αυγό που έχουμε χτυπήσει με λίγο νεράκι και ρίχνουμε σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο για 20-25 λεπτά αντιστάσεις 200 βαθμούς χαμηλά το ταψί