Ψωμι για τοστ
Αν εχουμε μιξερ ενωνουμε τα υλικα εκει Σε μια λεκανη βαζουμε το αλευρι κανουμε μια λακουβα στη μεση και προσθετουμε τα υπολοιπα υλικα ζυμωνουμε μεχρι να ενωθουν αλευρωνουμε μια επιφανειακαι συνεχιζουμε το ζυμωμα εκτος λεκανης ειναι καλυτερα λαδονουμε ενα σκευος και βαζουμε τη ζυμη μας σκεπαζουμε και την αφηνουμε σε ζεστο μερος να φουσκωση 1 ωρα οταν ειναι ετοιμο το ζυμαρι μας το βαζουμε σε αλευρωμενη επιφανεια και ζυμωνουμε για 2-3 λεπτα λαδονουμε μια μακροστενη φορμα κα ιαφου δωσουμε το σωστο σχημα βαζουμε μεσα το ψωμι παταμε με τα χερια μας να κατσει καλα στις γωνιες μη σας τρομαζη γιατι θα φουσκωση ξαναχαραζουμε ελαφρα σε 4 σημεια για να μην σχιστη στο πλαι την ωρα που ψηνετε ψεκαζουμε με λιγο νερο και το αφηνουμε να φουσκωση για 40-45' ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 για 40' περιπου αναλογα το φουρνο φυσικα αφου κρυωση το βαζουμε στο ψυγειο εγω εχω μηχανη αλλαντικων και το εχω ετοιμο κομμενο Οταν κανουμε το τοστακι δεν χρειαζετε να βουτηρωνουμε τη φετα του τοστ γιατι δεν ειναι στεγνο οπως τα ετοιμα