Twix αυθεντικο
Μπισκότο
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί αν η ζύμη είναι πολύ σφιχτή βάζετε μια δυο κουταλιές νερό. Κόβουμε σε δυο ίσα μέρη και απλώνουμε στα αλουμινένια ταψάκια. Ψήνουμε αντιστάσεις πάνω κάτω 180 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου
Καραμέλα
Βάζουμε το νερό την γλυκόζη και τις ζάχαρες σε μια κατσαρόλα θα το αφήσετε να βράσει τουλάχιστον 6-7 λεπτά μέχρι να αλλάξει το χρώμα σε ένα μπρίκι έχετε βάλει τη κρέμα γάλακτος και τα 100γρ βούτυρο τα ζεσταίνετε πολύ καλά να αρχίσει να αχνίζει. Μετα τα 6-7 λεπτά ρίχνετε το βούτυρο με την κρέμα γάλακτος και το αλάτι. *** Προσοχή αφρίζει να μην καείτε*** ανακατεύετε συνέχεια αφού έχετε χαμηλώσει την δύναμη της εστίας μέχρι να πάρει ένα όμορφο χρυσό χρώμα. Σε δυο σκεύη μοιράζετε την καραμέλα και αφήνετε μέχρι να κρυώσει. Μόλις κρυώσει ανακατεύουμε ελαφρά το πάνω μέρος και βάζουμε το μπισκότο. Αφήνουμε για μια δυο ώρες να δέσουν μεταξύ τους.
Τελικό στάδιο
Τέλος μια ώρα πριν αρχίσουμε την διαδικασία για τις σοκολάτες βάζουμε στην κατάψυξη. Λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το ηλιέλαιο και απλώνουμε στο γλυκό μέχρι να το καλύψουμε όλο.