ΣΟΛΟΜΌΣ ΜΕ ΚΡΟΎΣΤΑ ΑΜΥΓΔΆΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΆΝΑΣ
Συνταγή και εκτέλεση Athanasios Papadimitriou
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΣΟΛΟΜΌΣ ΜΕ ΚΡΟΎΣΤΑ ΑΜΥΓΔΆΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΆΝΑΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΣΟΛΟΜΌΣ ΜΕ ΚΡΟΎΣΤΑ ΑΜΥΓΔΆΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΆΝΑΣ

Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ, να γίνουν κομματάκια αλλά όχι σκόνη.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ ή σε ένα μεγάλο βαθύ πιάτο, τα αλεσμένα αμύγδαλα, την παρμεζάνα, την ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα άλλο μπολ ή πιάτο ρίχνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε.
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και ρίχνουμε μέσα το ελαιόλαδο.
Περνάμε τα φιλέτα του σολομού πρώτα από τα αυγά και μετά από το μείγμα με τα αμύγδαλα και την παρμεζάνα και τηγανίζουμε.

Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά ή πουρέ ή με μία σαλάτα.

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search