Μοσχαράκι κοκκινιστό με πιπεριές Φλωρίνης  με πιλάφι
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

Μοσχαράκι κοκκινιστό με πιπεριές Φλωρίνης με πιλάφι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μοσχαράκι κοκκινιστό με πιπεριές Φλωρίνης με πιλάφι

Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το πλένουμε κ αφού το στραγγίσουμε καλά το τσιγγαριζουμε. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα κ προσθέτουμε
το κρεμμύδι μέτρια κομμένο, τις πιπεριές σε λωρίδες κ σωταρουμε καλά. Τέλος προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο κ. 1 κουτ. Γλυκού ζάχαρη κ αφήνουμε λίγο ανακατεύοντας απαλά εως ότου καραμελωσουν τα κρεμμύδια μας. Προσθέτουμε την φρέσκια ντομάτα περασμένη στο χοντρό του τριφτη ή στο μουλτι,τον πελτέ, τα μπαχαρικά, τον κύβο κ ανακατεύουμε. Αφήνουμε 5 λεπτά κ προσθέτουμε το κρέας 1 ποτήρι νερό κ 1/2 ποτήρι κόκκινο ξηρό κρασί! !
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά περίπου 1 ωρα.

Κατηγορία: 

Κριτικές

5
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020
Σήμερα δοκίμασα την συνταγή. Είναι εξαιρετικά νόστιμο ...
Δες την πλήρη κριτική >>
- Μαρίνα
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search