Η γεύση των ferrero roche τώρα σε τούρτα!
Χτυπάμε πρώτα τους κρόκους των αυγών με την ζάχαρη .
Κατόπιν χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και τα προσθέτουμε στους κρόκους με την ζάχαρη. Ρίχνουμε τα φουντούκια και την κουβερτούρα στο μείγμα αυγων και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με μια σπάτουλα.
Σε φόρμα 26 εκ. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί και στρώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς 30 λεπτά.
Με ένα πηρουνι σπαζουμε τα Ferrero Rocher. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί και προσθέτουμε τα σπασμένα Rocher. Ανακατεύουμε καλά με σπάτουλα. Ρίχνουμε το μίγμα στο παντεσπάνι και το στρώνουμε με την σπάτουλα ομοιόμορφα. Πασπαλίζουμε με κακάο και... έτοιμη!!