Φασολάδα κόκκινη με λουκάνικο
Συνταγή και εκτέλεση ‎Penny Panagiotopoulou‎
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Φασολάδα κόκκινη με λουκάνικο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Φασολάδα κόκκινη με λουκάνικο

Σε βαθιά κατσαρόλα ή χύτρα ταχύτητας βάζω νερό να βράσει μαζί με τα φασόλια για να τα ξαφρισω.Έπειτα ριχνω όλα μου τα υλικά εκτός από το λουκάνικο.Βραζω μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια μου κ να χυλωσει η σάλτσα τους.Λίγο πριν σβησω το φαγητό μου,σε τηγάνι (χωρις λάδι)σοταρω το λουκανικο ,αφού το έχω ψιλοκοψει.Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι για να βγάλει εκτός από τα αρώματα του κ οσο λίπος έχει,έτσι ώστε να μην πάει στο στομάχι μας,να μείνει στο τηγάνι.Το προσθετω κ αυτό στην κατσαρόλα μου,βραζω για λίγα λεπτά για να ενωθούν οι γεύσεις.Προσθέτω έξτρα ελαιόλαδο και σερβίρω.

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.